5 perc, no de legyen max 10

29/08/2010

2/3 cups whole milk

1 large egg

2 Tbsp. sugar

Pinch salt

1 cup semi-sweet chocolate chips

2 Tbsp. dark rum

In a small pan, heat milk over moderate heat until it just comes to a boil.  Meanwhile, place egg, sugar, salt, chocolate chips and rum in the blender, pulse it about 8 times or until chocolate chips are broken up just a bit.  When the milk boils, remove from heat, turn the blender on low and drizzle the hot milk through the lid opening.  Blend about 1 minute or until smooth.  Pour into four or five serving cups.  Refrigerate several hours.  Serves 4 or 5.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: